Premii

Premiile puse în joc

Tu ești Moș Crăciunul celor dragi, iar noi suntem Moș Crăciunul tău! După ce ai petrecut ore-n șir să alegi cadourile ideale pentru toți apropiații, e timpul să alegi un cadou și pentru tine.

Oriunde îți petreci Sărbătorile, accesoriile care nu pot lipsi sunt pantofii! Așa că îți oferim un voucher Il Passo în valoare de 1000 de lei, pe care să-l folosești pe orice pantofi îți pun în evidență ținuta și frumusețea.


Il Passo

100 de VOUCHERE
A CÂTE 1000 LEI FIECARE

PENTRU MAGAZINELE IL PASSO SAU ILPASSO.RO

PLASEZI O COMANDĂ ÎN VALOARE DE 100 DE LEI DE LA PAGINILE 1-57 DIN BROȘURA 16 ȘI PRIMEȘTI O ȘANSĂ ÎN TRAGEREA LA SORȚI.

Il Passo


Perioada de înscriere a codurilor promoționale:

01.12.2020-15.01.2021

Începând cu data de 16 Ianuarie 2021, formularul devine inactiv.


Mențiuni: Pentru a participa în program este necesar să plasezi o comandă de minimum 100 lei din produsele de la paginile 1-57 din Broșura 16. La fiecare 100 de lei primești un talon cu un cod unic, care îți aduce o șansă în plus în tragerea la sorți. Regulamentul este disponibil pe www.avon.ro. Codurile unice pot fi introduse până la data de 15 ianuarie pe avon.ro. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți, care va avea loc pe 20 ianuarie . Valoarea totală a premiilor este de 100.000 lei. Voucherele pot fi folosite online pe www.ilpasso.ro sau în magazinele Il Passo din toată țara.

Inscrie

Înscrie cod
Perioada de înscriere a codurilor s-a sfârșit. Mult succes în competiția viitoare!Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii vor fi afișați pe această pagină, după tragerea la sorți. Succes!

Verifica cod

Verifică codurile înregistrate